Atunci când preparaţi sushi acasă, este bine să fiţi pregătiţi. Aceasta nu înseamnă doar să aveţi ingredientele necesare la îndemână, ci să ştiţi şi cum trebuie să fie folosite. La www.sushicenter.ro veţi găsi o listă simplă de obiecte si ingrediente de care veţi avea nevoie înainte de a trece la prepararea propriu-zisă, însoţită de câteva explicaţii, pentru aceia dintre dv. care nu sunt familiarizaţi cu echipamentele sau cu felul în care acestea se utilizează. Dacă sunteţi pregătiţi corespunzător, bătălia este pe jumătate câştigată.

Pregătirea anterioară preparării sushi este esenţială, iar atunci când veţi avea totul organizat şi la locul lui, totul va fi mult mai simplu, pentru că, dacă vă amintiţi în ultimul moment că trebuia să condimentaţi orezul, planurile dv. de a prepara sushi ar putea fi date peste cap. Câteva dintre articolele pe acest site sunt necesare, de unele aveţi nevoie doar pentru anumite sortimente de sushi, iar altele sunt cu totul şi cu totul opţionale. Există multe ustensile secundare utilizate de multe persoane atunci când mănâncă preparate Japoneze şi vreau să subliniez acest lucru, pentru că poate le-aţi văzut, dar nu ştiţi exact ce sunt sau cum se numesc, atunci când le căutaţi la magazine. De asemenea, trebuie să ţineţi cont de faptul că pot exista mai multe variaţiuni pe aceeaşi temă şi că este posibil să nu cumpăraţi exact ceea ce vi s-a servit la restaurant .

Un lucru de care trebuie să ţineţi cont, ca parte a pregătirii, este ce anume veţi folosi ca să serviţi sushi, dacă nu îl preparaţi la masă, a la carte. Nu este greu să găsiţi veselă autentică japoneză şi farfurii pentru sos de soya (shoyu), iar dacă alegeţi să le folosiţi, acestea vor transforma masa dv. într-o experienţă extraordinară şi mult mai distractivă. Multe dintre ingredientele devin din ce în ce mai populare şi sunt tot mai accesibile în magazinele alimentare, deci cu puţin noroc veţi găsi lucrurile de care aveţi nevoie cu uşurinţă. Prepararea acestor reţete acasă nu necesită talent sau experienţă vasta, doar dorinţa de a incerca ceva nou si puţină perseverenţa. Vă asigur ca la a doua sau a treia incercare veţi reusi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.1/10 (14 votes cast)

Despre Sushi, 9.1 out of 10 based on 14 ratings