Sushicenter Chico chillout Featured

Chico Chillout este un restaurant foarte elegant deschis destul de recent, mai exact in vara lui 2014. Localul este amplasat in Centrul Istoric si desi este destul de mic reuseste ca compenseze acest neajuns cu un aspect original si primitor. Se bucura chiar si de un spatiu pe trotuar care este perfect pentru a savura o masa cocheta pe timpul verii, dar daca nimeresti aici iarna atunci te poti relaxa in ambianta calda si confortabila dinauntru.

Chico Chillout Maki

Asa cum o spune chiar numele sau, Chico Chillout este un restaurant destinat relaxarii si starii de bine, completate cu mancare buna. Din acest motiv, meniul sau este unul relaxat si boem in care pedomina celebrul sushi japonez, iar pe alocuri se observa accente din bucataria internationala, fiecare preparat fiind foarte bine ales, evident cu scopul de a intregi o colectie deosebit de ofertanta de specialitati culinare rafinate.

Pasind in restaurant, am remarcat din primul moment decorul inedit de frumos. Iar multumirea mea a fost completata de amabilitatea personalului. Parcurgand meniul am observat ca preturile sunt cat se poate de rezonabile, deloc ridicate asa cum se intampla in cazul multor restaurante cu specific japonez. Singurul lucru care a umbrit vizita mea la Chico Chillout si care nu mi-a permis sa ma relaxez asa cum s-ar fi cuvenit a fost timpul foarte mare de preparare a mancarii. Am asteptat mai bine de 40 de minute pentru a mi se aduce sushi comandat.

Sushicenter Chico chillout Platou

Totusi, trebuie sa spun ca sushi-ul a fost foarte gustos. Daca treceti pragul acestui restaurant, va recomand sa incercati Hakkaido. Desi nu obisnuiesc sa comand sushi cu altceva decat peste crud, de data aceasta am avut inspiratia de a incerca Hakkaido si am fost cat se poate de multumit de alegerea facuta.

Sushicenter Chico chillout Sushi Hakkaido cu somon

Daca ajungeti prin Centrul Vechi si va este pofta de sushi, dar nu orice fel de sushi ci unul gustos si servit intr-o ambianta calda si relaxanta atunci va recomand sa incercati Chico Chillout. Acest restaurant cochet cu specific japonez isi intampia clientii cu mancare buna, preturi accesibile, servicii prietenoase si o atmosfera placuta. Este localul care duce relaxarea la un nivel mult mai delicios, unde aromele rafinate te incanta la fiecare pas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (4 votes cast)

Chico Chillout, 7.0 out of 10 based on 4 ratings