Strada Banu Antonache nr.33

+40 749.979.521

www.itadaki-sushi.ro

VN:F [1.9.22_1171]

Mancare
Pret
Servire
Atmosfera
Rating: 6.8/10 (3 votes cast)

 

Itadaki Sushi este un restaurant cu specific japonez foarte cochet, un spatiu de dimensiuni mici, un bistro care te invita la o portie de relaxare in inima Bucurestiului. Inca din primul moment descoperi savoarea Japoniei in combinatia perfecta dintre arta culinara si molipsitoarea prietenie asiatica.

Mancarea se pregateste repede, asteptarea dureaza doar cateva minute iar savurarea preparatelor iti incanta gusturile si privirea. Fiecare produs din meniu este pregatit migalos de catre bucatarii experimentati si iti dezvaluie o cultura prea putin cunoscuta pe meleagurile noastre. In aceasta experienta poti fi calauzit de cateva masuri de sake sau de berea aparte adusa direct din Japonia.

Pretul unui meniu este de aproximativ 100-150 lei. Unii ar spune ca este putin cam „piperat”, dar cei care au mancat la Itadaki Sushi vor spune ca merita toti banii. Mancarea este delicioasa! Noi ne-am indragostit de gustul apetisant al sushi-ului California Rolls si nu exageram cand spunem ca in fiecare farfurie servita in acest minunat restaurant japonez ia nastere un adevarat spectacol culinar.

Acest micut local cu doar sase locuri(plus patru la bar) reuseste sa-si cucereasca clientela atat prin meniuri japoneze sofisticate, cat si prin rafinamentul montarii in farfurie. Totul este rezultatul muncii unei echipe de bucatari talentati, dar si a proprietarilor care au creat aceasta micuta oaza asiatica plecand de la marea lor pasiune pentru cultura japoneza.

Este ideal pentru a servi un pranz rapid sau o cina sanatoasa in oras. Cei trei bucatari gatesc la vedere facand minutele de asteptare sa para incredibil de scurte si de interesante. Este de preferat sa nu veniti cu masina pentru ca ar fi pacat sa nu puteti gusta un sake autentic, o para oparita in vin sau o bere preparata in Japonia.

Fara indoiala, Itadaki Sushi, este un restaurant care aduce cinste culturii japoneze, un loc care surprinde prin autenticitatea cu care reda esenta si savoarea artei culinare asiatice, o sursa de optimism si relaxare.


View Larger Map

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)

Itadaki Sushi, 7.8 out of 10 based on 4 ratings