www.moshimoshisushi.ro

Tel: 0762.017.615

VN:F [1.9.22_1171]

Mancare
Pret
Servire
Atmosfera
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)

Moshi Moshi Sushi este mai mult decat un simplu restaurant cu livrare la domiciliu, este o invitatie la masa. O invitatie de a savura delicioase le preparate asiatice care te vor suprinde cu cele mai fine arome. Incearca-le o data si vei fi pe loc cucerit de simplitatea specifica artei culinare japoneze.

In meniul restaurantului regasim cele mai apreciate produse traditionale asiatice : Nigiri, Sushi Rolls, Noodles, Teryaki, Sashimi, Pachetele de Primavara, Supe si Salate Asiatice. Ingredientele de baza sunt pestele, fructele de mare, legumele si orezul. Bucataria asiatica nu se caracterizeaza prin complexitatea retetelor sale, ci se remarca prin folosirea ingredientelor proaspete, de multe ori servite crude si imediat ce au fost pregatite. Prospetimea este secretul delicateselor japoneze.

Respectand intocmai traditionala tehnica a prepararii si servirii sushi-ului, Moshi Moshi Sushi, se ghideaza dupa convingerea ca sushi-ul trebuie consumat dintr-o singura muscatura. Un bucatar iscusit poate estima marimea unui preparat doar uitandu-se la client. Daca trebuie sa musti de mai multe ori din sushi atunci acest lucru inseamna ca bucatarul nu este ,inca, un adevarat expert al bucatariei japoneze.

Restaurantul online, Moshi Moshi Sushi, se poate mandri cu cel mai rapid serviciu de sushi ‘to go’ din Bucuresti, cu o echipa talentata de bucatari si cu o retea de distributie performanta care asigura livrarea gratuita a comenzii dumneavoastra indiferent de zona in care va aflati. Toate eforturile sushieriei sunt canalizate spre oferirea unor servicii de exceptie clientilor sai.

Pentru a plasa o comanda tot ce trebuie sa faci e sa suni la numarul afisat pe pagina de Internet a restaurantului www.moshimoshisushi.ro sau sa trimiti un email care sa includa produsele dorite. O data confirmata comanda, aceasta se trimite la bucatarie pentru a fi pregatita. Timpul mediu de preparare este de 15 minute iar livrarea dureaza aproximativ 40 de minute.

Moshi Moshi Sushi iti ofera cele mai rafinate delicatese japoneze . Cu fiecare comanda primesti o experienta culinara deosebita care te initiaza in tainele misteriosului taram asiatic .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)