De unde sa comanzi sushi la domiciliu in Bucuresti

Bucataria japoneza nu este una din prezentele cele mai pregnante in peisajul capitalei romanesti. Cu toate acestea, in ultimii ani, fiecare dintre noi a observat cum numarul restaurantelor de sushi a crescut simtitor. Odata cu sporirea cererii pentru acest produs traditional japonez, au aparut si diferitele servicii de livrare sushi la domiciliu. Daca sushi este unul dintre felurile tale de mancare preferate, iata cateva locuri de unde poti comanda sushi la domiciliu in Bucuresti.

sushi la pachet

My Sushi

Oferind atat livrare la domiciliu, cat si servicii de catering (in caz ca sushi este alegerea culinara pentru un eveniment), My Sushi are un mediu bogat in care apar atat preparate calde, cat si meniuri pentru vegetarieni, salate, aperitive si deserturi specifice bucatariei japoneze. Daca inca nu ati incercat acest tip de preparate culinare, iti recomandam meniurile combo, pentru varietatea lor. In plus, daca organizezi o masa festiva si vrei sa incluzi sushi in meniu, poti comanda unul din platourile speciale pentru petreceri. Acest fel de mancare asiatic va aduce, cu siguranta, un plus de valoare, iar creativitatea ta va fi apreciata de invitatii iubitori de sushi.

Site: www.quicky.ro

You & Me Sushi

In orice zi a saptamanii pana la ora 21.00, precum si in weekend intre orele 14.00 si 23.00, iti poti satisface pofta de sushi comandand un meniu la You & Me Sushi. Meniu-urile prestabilite contin diferite tipuri de sushi, iar daca vrei ceva mai apropiat de traditia europeana, te poti orienta catre o pizza. Nu te gandi ca vei primi acelasi lucru ca intr-un restaurant italian, totusi. Totul are un accent sushi! Poti opta intre ton, somon, caracatita si creveti, dar secretul consta, de fapt, in sosul casei. Oricare dintre produsele de la You & Me te vor face sa te lingi pe degete, la propriu.

Site: www.youandmesushi.ro

Yoshi

Un alt loc in care poti manca sushi in Bucuresti este Yoshi, un restaurant tipic japonez din strada Banu Antonache, nr.40-44. Si daca totusi nu vrei sa iesi din casa, poti sa comanzi si la acest restaurant prin intermediul site-ului Quicky.ro. Varietatea meniului este impresionanta, iar calitatea este tipic japoneza.

Sushi Ko

Un punct de reper in Centru Vechi al capitalei, restaurantul Sushi Ko face si livrari la domiciliu. Un loca care se mandreste ca a adus in Bucuresti secretul mancarurilor japoneze, Sushi Ko este una dintre cele mai gustoase alegeri. Pe langa rolurile de sushi, la ei poti comanda si diferite feluri din pui sau carne de vita, toate cu un accent asiatic. Strada Stavropoleos 8 sau site-ul acestui restaurant reprezinta o adresa de baza pentru toti iubitorii de sushi din Bucuresti. Daca locuiesti sau lucrezi in centru, Sushi Ko este alegerea perfecta deoarece timpul de livrare va fi scurt si te vei putea bucura de preparatele cu arome asiatice aproape instant. In plus, intre 12.00 si 17.00 in cursul saptamanii, puteti profita de ofertele business pentru savura un meniu sushi la pret redus.

Site: www.sushiko.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (34 votes cast)

Livrare, 6.2 out of 10 based on 34 ratings