• O foaie de nori
  • 50 grame de orez
  • 2 fasii de somon
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 lingurite philadelphia

Iata reteta cu care imi rasfat prietenii ori de cate ori am ocazia. Usor de pregatit datorita cutiutei magice „Oshibako”, si cu siguranta cel mai savuros sushi incercat vreodata.

  • Taiati fasii foaia de nori
  • Asezati in cutie o fasie de nori pe care o acoperiti cu un strat subtire de orez
  • Intindeti deasupra branza philadelphia, asezati firele de ceapa si fasiile de somon
  • Puneti inca un strat de orez, si la final nori
  • Acoperiti cutiuta cu capacul din dotare si presati usor.
  • Scoateti capacul si taiati prin locurile marcate.

Serviti cu sos de soia, wasabi si ginger.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (5 votes cast)

Oshizushi – Varianta Sandvis, 8.8 out of 10 based on 5 ratings